Generale repetitie voor verkiezingen in Hartencollege

  18 mei 2024

  NINOVE – Afgelopen week organiseerden de leerlingen van de Humane Wetenschappen uit het Hartencollege een verkiezingsweek. De vierde-, vijfde- en zesdejaars konden hun stem uitbrengen in een georganiseerd stemlokaal.

  In de aanloop naar de verkiezingen maakten de leerlingen kennis met de werking van de politiek in Europa, België en Vlaanderen. Er was ruimte voor debat en de leerlingen konden kennismaken met de verschillende politieke overtuigingen.

  Voor een aantal leerlingen was dit een generale repetitie voor de echte verkiezingen op 9 juni.

  We spraken met enkele leerlingen en vroegen hen welke thema’s zij belangrijk vinden. Daarnaast peilden we bij leerkracht Thomas Verburgt hoe het gesteld is met de interesse in de politiek bij de jeugd.

  JTR

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons