• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  GO! Atheneum Ninove verwelkomt nieuwe leerlingen en hun ouders

  12 september 2018

  NINOVE – Het GO! Atheneum besteedt ook dit schooljaar extra zorg aan het verwelkomen van hun nieuwe leerlingen en hun ouders. Via onthaaldagen en een infoavond probeert de school zowel de leerlingen als de ouders intensief te betrekken bij het schoolgebeuren.

  Directeur Helga Van der Elst: “De eerste schooldagen zijn verstreken; we zijn er ons natuurlijk van bewust dat de overgang van de eerste naar de tweede graad secundair onderwijs een aanpassing is voor de vele nieuwe leerlingen.”

  Daarom organiseerde de school verschillende activiteiten om hun nieuwe leerlingen te laten kennismaken met de schoolomgeving. Het lerarenteam werkte op 6 en 7 september onthaaldagen voor de derdejaars uit met onder andere een teambuilding, verschillende workshops en een zoektocht op de schoolcampus.

  “Op dinsdag 18 september betrekken wij ook de ouders van onze nieuwkomers via een onthaalavond. Hoewel hun kinderen de schoolbanken vullen, is het ook belangrijk de ouders van deze kinderen te bereiken. Een betrokken ouder is voor ons van onschatbare waarde.”

  Dit schooljaar hebben een 700-tal leerlingen een studierichting gekozen binnen het onderwijsaanbod van de school, waarin ze hun interesses en talenten verder kunnen ontplooien.

  Info: http://www.kaninove.be/.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons