GO! Basisschool Klim Op steunt Rode Neuzen

    21 oktober 2019

    ZANDBERGEN – Net als vorig jaar zette GO! Basisschool Klim Op Zandbergen hun schouders onder de Rode Neuzenactie. Samen met de ganse school zamelden ze geld in voor projecten die jongeren mentaal sterker maken, vooral op scholen. De voorbije jaren legden de Rode Neuzen vooral de nadruk op mentaal welbevinden.

    Met de basisschool Klim Op Zandbergen  verkochten ze rode neuzen, balpennen en sleutelhangers. Tijdens hun spaghettifestijn stonden heel wat vrijwilligers klaar. Voor een kleine bijdrage konden ze een teken- en tennisinitiatie volgen, maakten ze een sleutelhanger, kregen ze een leuk kapsel, kleurrijke nagels en een glitterende tattoo. Ook de ouderraad/vriendenkring van de school schonk de opbrengst van het aperitief. “We zijn dan ook heel fier dat we 1750 euro kunnen schenken aan dit initiatief”.

     

    ADU

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons