Handpoppen verwelkomen de leerlingen

    01 september 2021

    NINOVE – Het Hartencollege voor bijzonder lager onderwijs verwelkomde de leerlingen in de Koepoortstraat met handpoppen.

    De school kent dit jaar een directiewissel. Directrice Janien De Pauw geeft eind december de sleutelbos door aan Benedicte Eykerman. Tot dan nemen zij gezamenlijk de leiding van de school in handen.

    De school is momenteel volzet. Nieuwe inschrijvingen zijn voorlopig niet mogelijk; kandidaat-leerlingen komen op een wachtlijst.

    Poppen

    Een aantal leerkrachten stak het pedagogisch project van de school in een nieuw kleedje. Dat lieten ze aan de ouders en de leerlingen zien door de handpoppen, waarmee ze hen verwelkomden.

    Info: Hartencollege BULO.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons