Heilige Harten Secundair zet in op groepsvorming

    11 september 2018

    NINOVE – Heilige Harten Secundair (HHS) voert welbevinden hoog in het vaandel. Een gelukkige leerling draagt bij tot een aangename (werk)sfeer. Bovendien behaalt een blije leerling betere resultaten.

    Daarom zette HHS van bij de start van het schooljaar in op groepsvorming.

    In augustus maakten de leerlingen al kennis met hun titularis. Op de eerste schooldag zorgden de leerlingenraad en de leerkrachten voor een warm onthaal. Aan de schoolpoort verwelkomden zij de leerlingen en trakteerden zij hen op een drankje en een chocoladekoek.

    De tweede schooldag werkte de school via allerhande teambuildingsactiviteiten aan een toffe sfeer en een hechte klasgroep.

    Ook in de loop van het schooljaar blijft de school aandacht hebben voor samenwerken, respect en de socio-emotionele ontwikkeling van de leerlingen. Zij zal dit doen via verschillende activiteiten.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons