In pyjama naar school voor Bednet

    12 maart 2021

    DENDERWINDEKE – Voor de zesde editie van de Nationale Pyjamadag trokken de leerlingen van de stedelijke basisschool Windekind vrijdag 12 maart in de gepaste bedkledij naar school. Daarmee steunden ze ook Bednet, dat zieke kinderen de kans geeft om van thuis uit de lessen te volgen.

    Duizenden leerlingen kunnen regelmatig of langdurig niet naar school omdat ze ziek zijn. Maar vaak blijven ze van thuis of in het ziekenhuis de les volgen via Bednet, een leerkracht of een vrijwilliger aan huis of via lessen in de ziekenhuisschool.

    Bednet, MNM en Ketnet vierden vrijdag 12 maart de zesde editie van de Nationale Pyjamadag. De leerlingen van SBS Windekind deden daaraan mee. Zij staken op die manier zieke kinderen een hart onder de riem en maakten Bednet mee bekend.

    Dromen

    Ditmaal stond de Pyjamadag in het teken van toekomstdromen. De kinderen kwamen niet alleen in pyjama naar school, maar ook in hun droomberoep.

    Ze deelden hun klasfoto’s, zodat ook de zieke kinderen ervan konden genieten. Bednetters hebben net als alle kinderen grootse dromen voor de toekomst. Dankzij Bednet vallen deze dromen niet in duigen.

    Info: SBS WindekindBednet.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons