Indoor rommelmarkt in De Kameleon

    22 mei 2019

    NINOVE – De oudervereniging GO! Basisschool De Kameleon organiseert een eerste grote indoor rommelmarkt op zaterdag 15 juni 2019.

    Na een eerste succesvolle kinderrommelmarkt in 2018 wil de oudervereniging dit jaarlijks evenement verder laten groeien.

    Het is geen zuivere kinderrommelmarkt meer. Maar standhouders die enkel kinderspeelgoed, kinderkledij, kinderboeken… aanbieden, krijgen voorrang van inschrijven tot 1 juni.

    Om niet meer afhankelijk te zijn van de weergoden, heeft de oudervereniging tot 60 indoor standplaatsen beschikbaar. Bij slecht weer is binnen ook een bar met warme dranken voorzien.

    Uiteraard rekenen ze op stralend mooi weer zodat dat de kinderen zich kunnen uitleven op het minivoetbalveld en aan de basketring.

    Praktisch

    • Datum en tijdstip: zaterdag 15 juni van 12.30 uur tot 16.00 uur.
    • Plaats: GO! Basisschool De Kameleon, Dreefstraat Ninove.
    Info: je kunt contact opnemen met de marktleider Tom Ooms via oudervereniging@basisschooldekameleon.be – De KameleonFacebookpagina De Kameleon.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons