Jaarlijkse project Digisenior opnieuw een succes

    29 januari 2018

    #Ninove – De 6e jaars leerlingen uit de richting Office & Retail van Heilige Harten Secundair Ninove organiseerden reeds de 4e editie van het jaarlijkse project Digisenior.

    Tijdens de workshop kregen de deelnemers uitleg van onze leerlingen over de verschillende mogelijkheden van hun  smartphone. Hoe maak ik een leuke foto? Hoe deel ik deze nadien op mijn sociale media? Hoe kan ik evenementen inplannen op mijn smartphone? Hoe stel ik herinneringen in?

    De leerlingen gaven niet enkel antwoorden op de verschillende smartphone-vragen maar zorgden ook voor de logistieke en administratieve ondersteuning zowel vooraf als tijdens de workshop.

    De schepen van sociale zaken (o.a. verantwoordelijk voor het seniorenbeleid), Alain Triest, kwam kijken en zag dat het goed was.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons