Kleuters van ‘Ikke’ gingen hand in hand naar Sprookjesland

  14 mei 2022

  NINOVE – De stedelijke kleuterschool bracht vrijdagnamiddag 13 mei in het cc De Plomblom de show ‘Hand in hand naar Sprookjesland’ ten tonele.

  Directeur Joeri Van den Driessche, het leerkrachtenteam en de 93 kleuters van de stedelijke kleuterschool Ikke waren nogal blij, dat ze vrijdagnamiddag opnieuw hun ouder- en grootouderfeest konden organiseren.

  De afgelopen weken spendeerden de leerkrachten heel wat tijd en energie aan het inoefenen van dansjes en het maken van videofilmpjes. Ook het bouwen van het decor vroeg veel voorbereiding.

  Dit alles om het jaarthema ‘Hand in hand naar Sprookjesland’ te tonen aan de talrijk aanwezige ouders, grootouders en genodigden.

  HVO

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons