Kleuters vliegen erin op eerste schooldag

    01 september 2023

    NINOVE – Voor de kleutertjes van SKS Ikke in de Parklaan werd het vakantiegevoel ook op de eerste schooldag doorgetrokken.

    De leerlingen werden verwelkomd op de ‘luchthaven Parklaan’, compleet met stewardessen.

    Luchthaven

    Vanaf de aankomst waande men zich op de luchthaven. Aanmelden aan de balie, bagageband om koffers te scannen, vliegtickets en check-in, alles was er voorhanden.

    Om de veiligheid te garanderen moesten de kleutertjes zoals in een echte luchthaven door een scanner, waarna de vlucht van het nieuwe schooljaar kon opstijgen.

    In totaal gaan een 70-tal kleuters van start aan het begin van het schooljaar, hiervoor staan 6 leerkrachten ter beschikking. De leiding over de luchthaven is in handen van kapitein Joeri Van Den Driessche.

    Cruise

    Even leek de omgeving van de luchthaven, door de overvloedige regen, op een locatie voor een cruise. De inkom stond onder water, waardoor de kindjes en ouders met natte voeten de vlucht moesten nemen.

    Maar ook dat hoort soms bij op reis vertrekken.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons