Kleuters waren voor even brandweerman/vrouw

    22 januari 2022

    NINOVE – De kleuters van de stedelijke basisschool De Lettertuin kregen twee brandweerlui van de hulpverleningszone Zuid-Oost op bezoek.

    Het is voor vele jongens en wellicht ook meisjes een klassieke kinderdroom om zelf brandweerman of -vrouw te worden. En als je op heel jonge leeftijd dan twee echte brandweerlui op bezoek krijgt, kan je dag niet meer stuk.

    De kleuters en de juffen van de SBS De Lettertuin waren dan ook aandachtige luisteraars voor wat de beide mannen hen te vertellen hadden. Ze mochten zelfs even het materiaal uitproberen zoals het beademingstoestel en de brandslang. Buurtbewoners Sigmond Ghijssels was eveneens een aandachtige toeschouwers.

    Misschien zitten bij die ukken wel toekomstige brandweerlui.

    Info: SBS De Lettertuin.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons