• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Leerlingen brengen hun kerstwensen over aan de buren

  18 december 2020

  NINOVE – De kinderen van het Hartencollege Basisonderwijs-Onderwijslaan busten in hun straat en de buurt kerstkaartjes met daarop hun beste wensen.

  In de school staan tijdens de adventsperiode altijd heel wat activiteiten op het getouw om de komende kerstperiode een warme betekenis te geven.

  Dit jaar waren leerlingen en leerkrachten bijzonder inventief en creatief. Ze maakten in totaal 357 kerstwenskaarten.

  Bussen

  Samen trokken ze op pad om hun wenskaarten in de 134 brievenbussen van de Onderwijslaan te steken. De overige kaartjes bezorgden zij aan de bewoners van de Bevrijdingslaan, de Burchtstraat en het woon-zorgcentrum Klateringen.

  Daarmee brachten ze in deze donkere periode licht en hoop bij de mensen rondom de school. Ze zochten en vonden een manier om elke buur een hart onder de riem te steken.

  Info: Hartencollege basisschool Onderwijslaan.

  MLI

  Aan het werk om mooie kerstwenskaarten te maken.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons