Leerlingen BuLO Hartencollege bezochten Radio Ninove

    12 oktober 2022

    NINOVE – Een tiental leerlingen van het BuLO Hartencollege heeft dinsdagmiddag een bezoek gebracht aan de studio van Radio Ninove. Zij kregen uitleg over hoe de studio werk.

    Tijdens hun bezoek aan de studio van Radio Ninove leerden de leerlingen van groep 7 hoe de radio werkt en kropen ze zelf achter de microfoon.

    “Het was mooi om te zien hoe ze onder de indruk waren van de studio”, getuigt netmanager Ewoud Van der Poorten. “En ze waren vooral nieuwsgierig naar hoe alles werkt. Dat is een goed teken, want misschien zit onze volgende presentator wel tussen deze kinderen.”

    Scholen

    Na dit bezoek kent de radio voor hen  geen geheimen meer.

    Radio Ninove is van plan om in de toekomst vaker bezoeken als dit aan te bieden.

    “We hadden zelf al een plan uitgewerkt om scholen te ontvangen, maar dat is nu allemaal in een stroomversnelling geraakt. We kijken uit naar de volgende klas enthousiaste kinderen.”

    Muziek

    “We werken in de klas rond het thema muziek”, zegt juf Tiffany. “Wij willen de leerlingen met zoveel mogelijk aspecten van muziek laten kennismaken. Dan mocht een bezoek aan de studio van de lokale radio niet ontbreken. Het was super, dat de leerlingen zelf ook achter de microfoon mochten staan. Het is nu spannend wachten tot zondag, want dan zijn we te horen op de radio.”

    Het resultaat van het bezoek hoor je zondag 16 oktober tussen 12 uur en 13 uur op Radio Ninove via 95 FM, DAB+ en de Radio Ninove App.

    Info: Radio NinoveBuLO Hartencollege.

    MLI – Foto’s © Radio Ninove

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons