Leerlingen De Lettertuin kunnen schuilen onder nieuwe overkapping

    09 maart 2022

    NINOVE – De hoogste drie leerjaren van de stedelijke basisschool De lettertuin kunnen in de voorlopige vestiging aan de Kaatsweg bij regen voortaan terecht onder een overkapping.

    De leerlingen van het 4de, 5de en 6de leerjaar volgen sinds 10 januari les in hun tijdelijke modulaire school aan de Kaatsweg.

    Er was ook een overkapping voorzien. De firma Helico heeft deze vorige week geplaatst voor de prijs van € 28.146,00 (excl. BTW). De overkapping voldoet aan de normen, die het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (Agion) hanteert voor overdekte speelplaatsen.

    Niet alleen de leerlingen van De Lettertuin zullen onder het afdak kunnen schuilen. Ook de kaatsclub Eendracht Ninove mag er tijdens de wedstrijden gebruik van maken.

    Info: SBS De Lettertuin.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons