Leerlingen De Oogappel ‘strapten’ naar school

    19 September 2021

    APPELTERRE-EICHEM – De kinderen van de stedelijke basisschool (SBS) De Oogappel namen vrijdag 17 september terug deel aan de Strapdag: stappend of trappend naar school komen.

    De Strapdag op 17 september wou andermaal over heel Vlaanderen leerlingen in beweging zetten. Op die dag stappen en trappen duizenden leerlingen naar school. De auto blijft op stal met een aangename, rustige schoolomgeving tot gevolg.

    De Oogappel

    De Strapdag bestaat 15 jaar en kreeg dus een extra feestelijk kleedje: de campagne stond in het teken van het WK wielrennen.

    Ook de kinderen van SBS De Oogappel namen dit jaar zoals gewoonlijk deel aan die actie en kwamen al ‘strappend’ naar school komen.

    De juffen toverden de kleuters om tot veilige strappers. Doorheen de dag konden ze op de speelplaats een fietsparcours afleggen. Als beloning kregen ze een fietsbrevet.

    Tot slot dansten ze op het straplied ‘iedereen is kampioen’ en sloten ze daarmee een magische strapdag af.

    Info: StrapdagSBS De Oogappel.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons