Leerlingen Hartencollege Onderwijslaan gaven plankgas

    30 mei 2022

    NINOVE – Gaëlle en Yuna van het 6de Kantoor en Laura en Shana van het 7de Modespecialisatie en Trendstudie wonnen de ‘Plankgas Award’ van UNIZO voor hun ondernemingsplan met bambooboxen.

    De leerlingen van het Hartencollege Secundair Onderwijslaan moesten een idee uitwerken tot een concreet en realistisch ondernemingsplan. Op die manier ondervinden ze aan den lijve wat komt kijken bij een nieuwe zaak.

    Bambooboxen

    Gaëlle, Yuna, Laura en Shana konden de jury overtuigen met hun concept van bambooboxen. Deze moeten ervoor zorgen, dat pakketjes veilig worden afgeleverd. Niet onbelangrijk: via een QR-code kunnen alleen de eigenaar en de leverancier van het pakketje in de box.

    De leerkrachten, die hen bij dit project begeleidden, waren natuurlijk super fier op de overtuigingskracht, waarmee deze jonge dames als toekomstige ondernemers de jury wisten te overtuigen.

    Danny Van Assche (gedelegeerd bestuurder van UNIZO) reikte hen de award uit op het hoofdkantoor in Brussel: “Onze maatschappij heeft constant nood aan nieuw en jong ondernemersbloed. Op deze manier willen we jongeren laten kennismaken met het ondernemerschap.”

    Info: Hartencollege secundair Onderwijslaan.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons