Leerlingen schitterden op de klasvloer

    02 september 2021

    APPELTERRE-EICHEM – De juffen en de meesters van de lagere stedelijke basisschool De Oogappel rolden op de eerste schoolvoormiddag de rode loper uit voor hun leerlingen.

    De kinderen kwamen woensdag 01 september feestelijk uitgedost naar de school. Elk van hen mocht meteen poseren als een echte ster, inclusief een fotoshoot.

    Tijdens deze eerste schooldag leerden zij meteen een dansje aan op het ritme van de zomerhit ‘Iko iko’. Zo kon iedereen alvast eens schitteren op de dansvloer.

    Alles verliep deze eerste halve dag school volledig in het teken van het centrale thema voor dit schooljaar: ‘Sterren op de klasvloer’.

    Info: De Oogappel.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons