Leo Club Ninove steunt het bijzonder onderwijs

    30 januari 2019

    NINOVE – Leo Club Ninove steunt het project ‘Kwartiermakers’ binnen Levenslust, de school voor buitengewoon basisonderwijs (BubaO) in Schepdaal.

    Dankzij de jaarlijkse paasverkoop en de recent opgestarte strooizoutactie blijft het voor Leo Club Ninove mogelijk om het buitengewoon onderwijs te ondersteunen. Dit jaar heeft de club gekozen om een deel van de opbrengst te gebruiken voor steun aan het project ‘Kwartiermakers’ van Levenslust in Schepdaal.

    Dit project spoort de leerlingen aan om minstens een kwartier per dag te lezen. Aangepaste en aantrekkelijke boeken voor elk leesniveau zijn absoluut welkom in hun bibliotheek. Leo Club Ninove bood een cheque aan ter waarde van € 1.000 om nieuwe boeken aan te kopen.

    Eveneens naar jaarlijkse gewoonte organiseerde Leo Club Ninove op de laatste schooldag voor de kerstvakantie een soepbedeling in de Sint-Jorisschool van Ninove. Deze staat in voor het bijzonder lager onderwijs binnen de regio. In de kerstperiode wordt iedereen graag overstelpt met warme wensen. De Leo-leden trakteerden alle leerlingen van de school liever op warme pompoensoep en broodjes met kaas. Ontelbare bedankingen en knuffels van de leerlingen waren met voorsprong het beste cadeau tijdens de afgelopen feestdagen.

    Info: www.leoninove.be.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons