Na 25 jaar uitgezwaaid op school

    02 december 2017

    Deze week hebben de leerlingen van de bassisschool Sint-Aloysiuscollege Hilde Timmermans na 25 jaar uitgezwaaid. Hilde was al die tijd actief in de onderhoudsploeg en werd juist voor ze kan gaan genieten van haar pensioen in de bloemetjes gezet door leerkrachten, leerlingen en collega’s. Er werd een verwenarrangement geregeld in de refter met een schminksessie, handverzorging en verkleedattributen. Ze kreeg van één leerling per klas 1 rode roos waardoor ze op het einde van de dag met een mooi boeket naar huis vertrok. Nadien werd ze opgewacht door alle personeel en leerlingen om door een erehaag een applausmoment in ontvangst te nemen. De leerlingen gaven haar ook een dikke knuffel, Hilde genoot ervan en vertelde dat ze iedereen zal missen. 

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons