Nieuwe directieploegen Hartencollege klaar voor volgend schooljaar

    05 juli 2023

    NINOVE – Voor de beide secundaire scholen van het Hartencollege zijn nieuwe directieteams aangesteld.

    De zomervakantie mag dan al zijn begonnen, de directies in de Vlaamse scholen zijn nog even aan de slag; om het afgelopen schooljaar te evalueren en het volgende schooljaar voor te bereiden.

    Directies

    Dat is ook het geval in het Hartencollege. Daar stelde het schoolbestuur twee nieuwe directieteams samen voor de twee secundaire scholen. Nu de beide vestigingen groen licht kregen om eerstegraadsscholen op te richten, tellen de beide elk drie directeurs.

    • Voor de campus Onderwijslaan zijn dat Tom Van Cutsem (directeur en eindverantwoordelijke), Daphne Van Berlamont (adjunct-directeur) en Sarah De Saeger (directeur eerste graad).
    • In de campus Weggevoerdenstraat zijn dat Els Paternoster (directeur en eindverantwoordelijke), Jurgens Stevens (adjunct-directeur) en Liesbet Wauters (directeur eerste graad).

    Info: Hartencollege Ninove.

    MLI – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons