Nieuwe gezichten en namen op deze eerste schooldag

    01 september 2020

    NINOVE – Voor twee secundaire scholen betekende de eerste schooldag ook een nieuwe directeur en een nieuwe naam.

    In het Hartencollege Weggevoerdenstraat is Benjamin De Staercke de nieuwe directeur. Hij gaf ons een kort overzicht van de aanpassingen, die de school recent doorvoerde om alle leerlingen volgens de corona-normen te kunnen verwelkomen.
    Een van zijn eerste persoonlijke doelen is natuurlijk om alle collega’s en de schoolcultuur te leren kennen.

    Filip Binon is geen nieuwe directeur, maar zijn school heeft sinds 1 september een nieuwe naam: Richtpunt campus Ninove. Ook hier heel wat aanpassingen om alles corona-veilig te laten draaien.

    Eveneens nieuw: de school aan de Centrumlaan start dit jaar terug met een eerste graad, 1A en 1B. Momenteel zijn daar 28 leerlingen ingeschreven. Er is dus hoop op groei en uitbreiding de komende jaren.

    We snoven even de sfeer op de beide scholen.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons