Ninoofse academie opent online inschrijvingen

  25 mei 2020

  NINOVE – Vanaf 1 juni kun je online inschrijven voor de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans (MWD).

  De academie heeft vestigingen in Ninove, Meerbeke, Denderwindeke, Appelterre, Denderhoutem, Haaltert, Liedekerke en Roosdaal.

  Kunst kent geen leeftijd en dus staat de academie open voor jong en oud, vanaf 6 jaar tot…

  Geïnteresseerden kunnen vanaf 1 juni online inschrijven. Wees snel, de plaatsen zijn beperkt

  Inschrijven kan online vanaf 1 juni 2020.

  Info: academie.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons