Okegem klinkt op de nieuwe schoolgebouwen

    15 december 2023

    OKEGEM – Na 22 jaar van plannen, bouwen en wachten opende directeur Wim Beeckman vrijdag 15 december officieel de nieuwe schoolgebouwen van het Hartencollege in Okegem.

    Beeckman was de stuwende kracht achter de verbouwingen. Hij moest ook een aantal emotionele beslissingen nemen, zoals de sloop van het voormalig klooster, een vast onderdeel van het Okegemse dorpszicht.

    In het bijzijn van enkele zusters is een infobord onthuld in de voortuin van het nieuwe schoolgebouw. De plaat is een blijvende herinnering aan het voormalig klooster en staat symbool voor de erkentelijkheid tegenover de zusters H.H. Harten van Jezus en Maria uit Ninove.

    Als blijk van waardering voor Beeckmans doorzettingsvermogen overhandigde Katelijne Vanloo, namens het voltallig personeel, symbolisch een gouden truweel aan de directeur.

    De hele avond waren de klassen open voor het publiek. Bezoekers konden napraten bij een goed glas Witkap.

    JTR

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons