Ook Hartencollege Onderwijslaan steunde Rode Neuzen Dag

    04 december 2019

    NINOVE – De leerlingen van Hartencollege Onderwijslaan organiseerden workshops ten voordele van Rode Neuzen Dag. De verkoop van de gadgets leverde € 900 op.

    De leerlingen van 5 en 6 Gezondheids- en Welzijnswetenschappen (GWW) hadden elke middag een hele reek gratis workshops voorzien. Je kon mandala’s kleuren, karaoke zingen, groeps- en gezelschapsspelletjes spelen, totebags versieren, honkbal spelen. De scholieren konden zich ook onderling meten in een leuke quiz en een eigen T-shirt maken

    Bij alle activiteiten was er aandacht voor de sociale, mentale en fysieke weerbaarheid van de jongeren op school.

    Bovendien verkochten de GWW’ers op de speelplaats telkens de gadgets van de Rode Neuzen Dag: uiteraard rode neuzen, maar ook leuke hebbedingetjes als balpennen en sleutelhangers.

    Vrijdag 29 november kwamen alle leerlingen in het rood naar school, ter gelegenheid van de ‘officiële’ Rode Neuzen Dag.

    Uiteindelijk bracht de verkoop van gadgets € 900 op. Geld dat teruggaat naar initiatieven, die de weerbaarheid van jongeren versterken.

    Info: Hartencollege OnderwijslaanRode Neuzen Dag.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons