Opbrengst dekentjesverkoop Hartencollege Onderwijslaan voor Zonnestraal vzw

    15 juni 2021

    NINOVE/LENNIK – Enkele laatstejaars van het Hartencollege Secundair Onderwijslaan organiseerden een solidariteitsactie. De € 800 zal Zonnestraal vzw gebruiken voor de inrichting van een kinderhoek.

    Het initiatief voor deze actie ging uit van enkele laatstejaars van de studierichting Thuis- en Bejaardenzorg. Ze kozen Zonnestraal vzw als goed doel. Leerlinge Chelsea Van Den Bossche is jobstudente bij de Lennikse organisatie. Zij was bijzonder enthousiast en ontpopte zich tot trekker van de actie.

    De verkoop van dekentjes leverde het aardig bedrag op van € 300. Het Hartencollege Secundair Onderwijslaan verhoogde dit naar een totale som van € 800.

    De Kroon

    Zonnestraal wil dit bedrag investeren in een kinderhoek voor het nieuwe inclusieproject De Kroon, het ontmoetingscentrum van Zonnestraal vzw. Dat is het wekelijks cafeetje, waar cliënten elkaar, familie of vrienden weerzien tijdens het consumeren van een drankje, pannenkoek of warme maaltijd.

    Momenteel is De Kroon enkel open voor cliënten en personeel. Vanaf september zijn ook externen opnieuw welkom, iedere donderdagnamiddag tussen 14 uur en 19 uur.

    Info: ZonnestraalHartencollege Secundair Onderwijslaan.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons