Opleiding zorgkundige biedt uitzicht op werk

    08 mei 2023

    REGIO – Een nieuwe groep startte vrijdag 28 april in Liedekerke een opleiding tot zorgkundige aan Het Pajottenlands Centrum vzw. Na hun opleiding hebben ze snel vooruitzicht op werk.

    Een nieuwe klas is vrijdag 28 april gestart in de regionale beroepsopleiding voor zorgkundige in Liedekerke.

    Opleiding

    Zorgkundige is een knelpuntberoep. Dat maakt deze erkende opleiding gratis voor de deelnemers, door de samenwerking met de VDAB en de steun van het Europees Sociaal Fonds.

    Het opleidingscentrum in Liedekerke ligt op de grens tussen de Denderstreek en het Pajottenland en staat open voor iedereen. De opleiding duurt dertien maanden en omvat ook stages in een woonzorgcentrum en de gezinszorg.

    Je zou lang niet de eerste zijn, die met deze opleiding een loopbaanwissel maakt naar een sociaal beroep in de zorg en op die manier meer voldoening uit je werk haalt. Een groot pluspunt is daarenboven dat als je de opleiding met een goed resultaat afwerkt, je onmiddellijk werk vindt.

    Praktisch

    Geïnteresseerden kunnen nog aansluiten tot 10 mei.

    Een volgende jaaropleiding zorgkundige heeft plaats in Pepingen en start op 20 november 2023. Er zijn infomomenten voorzien op 24/05, 19/06, 12/07, 05/09, 06/10, 06/11, telkens om 10 uur.

    Info: Pajottenlands Centrum – 053-64 11 64.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons