• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Oud-leerlingen opnieuw te gast in het Sint-Aloysiuscollege

  19 juni 2018

  #Ninove – Op zondag 17 juni mochten de oud-leerlingen van het College uit de jaren 1955-1957, opnieuw ‘op de banken’.

  ‘De vervlogen schooljaren’ werden even in herinnering gebracht door organisator Antoine Callebaut in zijn ‘welkomstwoord’. Hij bood hen ook een uitgebreide receptie aan, waarna allen ‘vereeuwigd’ werden op de groepsfoto.

  EREGENODIGDE, dit jaar, was de heer PIETER TIMMERMANS, gedelegeerd bestuurder van het ‘Verbond van Belgische Ondernemingen’ (V.B.O.).  Ook ‘meester’ ODILON VAN DER ELST (College: 1949-1958) wou er graag bij  zijn als gewezen onderwijzer van meerdere oud-leerlingen.

  Jammer genoeg vielen reeds 19 leerlingen te betreuren, alsook werden 9 oud-leerlingen weerhouden omwille van ziekte of ‘op reis’.

  Op zondag 16 juni 2019 is het de beurt aan de ‘4e Moderne 1958-1959’.

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons