Oud-leerlingen opnieuw te gast in het Sint-Aloysiuscollege

    19 juni 2018

    #Ninove – Op zondag 17 juni mochten de oud-leerlingen van het College uit de jaren 1955-1957, opnieuw ‘op de banken’.

    ‘De vervlogen schooljaren’ werden even in herinnering gebracht door organisator Antoine Callebaut in zijn ‘welkomstwoord’. Hij bood hen ook een uitgebreide receptie aan, waarna allen ‘vereeuwigd’ werden op de groepsfoto.

    EREGENODIGDE, dit jaar, was de heer PIETER TIMMERMANS, gedelegeerd bestuurder van het ‘Verbond van Belgische Ondernemingen’ (V.B.O.).  Ook ‘meester’ ODILON VAN DER ELST (College: 1949-1958) wou er graag bij  zijn als gewezen onderwijzer van meerdere oud-leerlingen.

    Jammer genoeg vielen reeds 19 leerlingen te betreuren, alsook werden 9 oud-leerlingen weerhouden omwille van ziekte of ‘op reis’.

    Op zondag 16 juni 2019 is het de beurt aan de ‘4e Moderne 1958-1959’.

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons