Proclamatie zesdejaars, de corona-versie

  03 juli 2020

  NINOVE – Het Hartencollege (Weggevoerdenstraat) organiseerde donderdag 2 juli een alternatieve proclamatie voor de afstuderende humanioraleerlingen.

  Door de strenge corona-regels moesten ze ook hier op zoek naar een waardig alternatief. Directie en leerkrachten zorgden alsnog voor een originele afsluiter.

  Feestelijk uitgedoste zesdejaars in kostuum of een sjieke jurk, maar allen met een mondmasker: het had iets surrealistisch.

  Ook de sociale afstand respecteerden ze tot het bittere einde. Wat normaal een uitbundig feest zou moeten zijn, was noodgedwongen een festiviteit met de handrem op.

  Ninofmedia volgde de proclamatie en de fotosessie en sprak met directie, leerkrachten en leerlingen.

  Info: Hartencollege.

  JTR

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons