Rotary Club schenkt cheque aan GO! Middenschool

    18 mei 2022

    NINOVE – Christel Cock (directrice GO! Middenschool Ninove) ontving op 17 mei uit handen van Paula Quintijn (voorzitter Rotary Club Ninove-Dendervallei), een cheque ten waarde van € 4.400.

    Dit bedrag zal de school gebruiken om de openstaande rekeningen te betalen van de leerlingen, wiens ouders de kosten van de geïntegreerde werkperiode niet kunnen dragen.

    “Wij zijn er nu voor onze jeugd, want zij zijn onze toekomst” (Rotary Club Ninove-Dendervallei)

    De serviceclub vindt het belangrijk, dat alle kinderen kunnen genieten van deze schooluitstappen en de moeilijke coronatijd in hun jeugdjaren met hun klasgenoten kunnen afsluiten door samen plezier te maken en er eens op uit trekken.

    Brooddozen

    Rotary Ninove-Dendervallei heeft ook gepoogd om de laatste maanden van het schooljaar de lege brooddozen op te vullen voor kinderen in armoede. Een bedrag van € 1.000, samen met giften in natura van tal van andere sponsors, kon in deze problematiek al een lichte verbetering brengen.

    Volgend schooljaar werkt de serviceclub hieraan verder.

    Laptops

    Tenslotte heeft de Rotary ook laptops geschonken aan de school om alle kinderen mee te krijgen in het digitale gebeuren.

    Zodra meer laptops voorhanden zijn, zullen ze deze ook leveren.

     

    Info: Rotary Club Ninove-DendervalleiGO! Middenschool.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons