Kleuters H.Harten basisschool samen met familieleden op herfstwandeling

    24 oktober 2018

    NINOVE – De Heilige Harten basisschool organiseerde een herfstwandeling voor de kleuters en hun familieleden in de omgeving van de school.

    In het verleden werd een grootouderfeest georganiseerd, maar omdat steeds meer grootouders nog werken konden ze steeds minder aanwezig. Dus schakelde de school over op een herfstwandeling. Alle kleuters konden 4 tickets uitdelen aan familieleden: ouders, grootouders, tantes of nonkels. Deze mochten dan mee op wandeling. Dit initiatief sloeg direct aan: er waren 220 personen ingeschreven.

    Bij de start kreeg iedereen een formulier met een beschrijving en foto’s die de weg uitstippelden. Daaraan waren ook 5 opdrachten verbonden, die ze moesten vervullen tijdens de wandeling. Het parcours was 3 kilometer lang en ging ondermeer langs het stadspark.

    Na de wandeling kreeg iedereen een ontbijtkoek en een drankje. Als afsluiter zongen alle kindjes het afscheidsliedje “voetje voetje voetje”.

    Het was een geslaagde activiteit die zowel de kleuters als de familieleden hebben gesmaakt.

    GNE – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons