Sint-Jorisschool dankt sponsors voor de stevige ondersteuning

    27 juni 2019

    NINOVE – Het schooljaar gaat zijn laatste dagen in en dan is terugblikken niet uit de lucht. In basisschool Sint-Joris deden ze dat donderdagnamiddag 27 juni door hun vele sponsors te danken voor hun warm hart, hun engagement en de vele grote en kleine projecten, die ze hielpen realiseren.

    Juf Lies troonde ons mee naar het heraangelegd dierenparkje. “Twee jaar terug zijn we daarmee gestart, maar inmiddels was een en ander aan vervanging toe wegens het veelvuldig gebruik. Onze kinderen zijn verantwoordelijk voor de dieren. In het voorjaar komen nogal wat kinderen van andere basisscholen bij ons op bezoek. Dan geven onze leerlingen uitleg en verzorgen zijn de rondleiding.”

    Konijntjes, cavia’s en kippen zijn voor de meeste kinderen heel aaibare dieren en dat is hier niet anders, zo bleek uit een korte rondvraag.

    Maar er was meer, waarvoor de school de vele gulle sponsors wilde bedanken. “Met hun warm hart en engagement zorgden zij voor fietsen, Sint-snoep, een kookproject, een carnavalsshow, frietjes, rolgordijnen. En natuurlijk de nieuwe afsluiting voor onze dieren.”

    Sint-Joris kon het afgelopen schooljaar rekenen op de steun van de volgende organisaties: de Lions, de Leo’s, de Ridders in de Wortelorde, de Rotary, Jong VLD, de Ronde Tafel.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons