Stadsschooltje ‘Ikke’ breidt uit

    02 juni 2017

    #Ninove, 5-5-2017

     
    Met ‘de eerste steenlegging’ gingen de verbouwingswerken aan de school ‘Ikke’ langs de Parklaan officieel van start. Schepen Coppens bij haar gelegenheidsspeech: ‘Het schooltje barst momenteel uit zijn voegen en heeft nood aan uitbreiding. De container die dienst doet als refter wordt vervangen door een nieuwbouw. Aan het bestaande gebouw worden twee klaslokalen en extra sanitair gebouwd. Ook de buitengang naar de klassen wordt overkapt. Een klaslokaal in het bestaande gebouw zal omgebouwd worden tot refter.’
    De werken zijn begroot op 468.000 euro en worden volledig gefinancierd door de stad. Het einde van de werken is voorzien tegen eind oktober 2017.
    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons