Testbus UZ Gent komt naar GO! basisschool De Kameleon

    19 mei 2021

    NINOVE – De testbus van het UZ Gent doet donderdag 20 mei GO! basisschool De Kameleon aan om de precieze omvang van de corona-uitbraak in te schatten.

    Die maatregel is genomen na een crisisoverleg tussen de Scholengroep 19 Dender, het CLB en het stadsbestuur van Ninove.
    Op die manier willen ze  de juiste omvang van de corona-uitbraak inschatten in basisschool De Kameleon aan de Dreefstraat.

    Quarantaine

    Momenteel zijn daar in het 3de en het 4de leerjaar 15 leerlingen en 1 personeelslid besmet. Zij zijn sinds dinsdagochtend overgeschakeld op afstandsonderwijs. De quarantaine loopt tot en met vrijdag 21 mei.
    Er is geen sprake van een wijdverspreide overdracht naar andere klassen.

    Net als in GO! basisschool Atheneum Denderleeuw zijn extra maatregelen genomen in verband met het verhoogd aantal besmettingen. Deze maatregelen gelden zeker al tot 31 mei.

    Scholengroep 19 Dender volgt de situatie op de voet.
    Céline Hertecant (communicatieverantwoordelijke): “Mochten vanuit andere scholen ook dergelijke signalen komen, dan zullen we deze individueel bekijken. Mogelijk kunnen we plaatselijk verstrengde maatregelen invoeren. We doen er alles aan om het gevaar in te dijken.”

    Info: GO! Basisschool De KameleonScholengroep 19 Dender.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons