Twee nieuwe directeurs op GO! Campus Ninove

    09 september 2021
    Christel Cock, Helga Van der Elst, Els De Ridder

    NINOVE – Op de GO! Campus Ninove zijn sinds 01 september twee nieuwe directeurs aan de slag: Els De Ridder in basisschool De Kameleon en Christel Cock in de middenschool.

    Samen met Helga Van der Elst, directeur van het GO! Atheneum Ninove, willen ze de scholen uitbouwen tot een plaats waar elke leerling van 2,5 tot 19 jaar zich een ‘VIP’ voelt en samen leert leren en leven.

    Kameleon

    Els (GO! BS Kameleon) heeft alvast veel zin om samen met het Kameleon-team de school verder uit te bouwen.

    “Wij zijn een zorgbrede school, die haar leerlingen wil voorbereiden op zoveel mogelijk situaties waarmee zij in contact kunnen komen. Dit kan enkel door een sterk uitgewerkte en uitgebreide zorg. Als team streven wij naar onderwijs op maat van elk kind. Verder willen we vooral inzetten op goed onderwijs en leerwinst voor alle kinderen, zowel op cognitief als op socio-emotioneel gebied. Uiteraard doen we dat ook zeker in overleg en samenwerking met de ouders en de andere betrokken partijen.”

    Zij heeft vertrouwen in een goede en succesvolle samenwerking.

    Middenschool

    Christel (GO! MS Ninove) wil de bestaande ‘STER-visie’ verder concretiseren.

    “Onze school moet een aangename plaats zijn, waar elke leerling zich thuis voelt, goed en graag leert en groeit. Met ons schoolteam werken we niet alleen aan kennisoverdracht. Wij willen onze leerlingen ook vormen tot zelfbewuste jongeren. We laten hen groeien in zelfvertrouwen, zodat ze hun eigen sterktes en werkpunten kunnen ontdekken en benoemen. We begeleiden hen intensief zodat ze groeikansen (be)grijpen, hun grenzen verleggen en ondersteuning vragen indien nodig.”

    Atheneum

    Helga (GO! Atheneum Ninove) staat al jaren als directeur in de bovenbouw (2de en 3de graad) en verwelkomt graag haar twee nieuwe collega’s.

    “Onze drie scholen bevinden zich op éénzelfde campus. Daardoor kunnen wij samen een waardevolle schoolloopbaan bieden aan onze leerlingen. We helpen onze jongvolwassenen bij het maken van verantwoorde keuzes, gebaseerd op talenten, doorzettingsvermogen en toekomstperspectieven. Een warm lerarenteam en een goed uitgebouwde leerlingenbegeleiding staan in voor de realisatie ervan. Met de nodige fierheid kunnen onze leerlingen vanuit het atheneum aan een nieuw hoofdstuk beginnen: verder studeren aan de hogeschool en de universiteit of starten op de arbeidsmarkt.”

    Info: GO! AtheneumGO! MiddenschoolGO! De Kameleon.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons