• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Windekind wuifde Betty uit

  20 oktober 2020

  DENDERWINDEKE – Betty Leuckx was aangenaam verrast door het afscheid, dat leerkrachten en leerlingen van de stedelijke basisschool Windekind maandag 19 oktober voor haar in petto hadden. Het was haar laatste schooldag.

  Betty verzorgde maandagochtend de busdienst, zoals altijd. “Het was wel mijn laatste werkdag, maar ik had niets verwacht. Dit is heel fijn en doet mij wel iets.”

  Haar man is sinds 7 jaar op pensioen en dus komt er meer tijd vrij om samen te genieten. “Tot nu toe gingen we wel eens een weekendje naar zee of ergens anders, maar nooit voor lang. Nu kan dat wel en met minder stress.”

  “Zo worden ze niet meer gemaakt”, vatte directeur Jeroen Cooman de oprechte dankbaarheid van zijn personeelsleden samen. “Met Betty had je nooit problemen, noch op de bus noch tijdens het toezicht. Altijd heel correct ten aanzien van de kinderen, de ouders en de school. We zullen haar echt missen. Maar ze heeft me wel toegezegd om af en toe eens als vrijwilligster bij te springen.”

  Want als Betty iets zal missen, zijn het wel de kinderen.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons