Zorgberoepenrally voor geïnteresseerde scholieren

    17 november 2023

    NINOVE – De provincie, de lokale besturen, Het Beroepenhuis vzw en partners uit de zorg- en welzijnssector organiseren opnieuw drie zorgberoepenrally’s in Oost-Vlaanderen. In Ninove had deze op 16 november plaats.

    De zorgberoepenrally’s hebben plaats in Beveren, Ninove en Gent. Zij zijn een initiatief van de provincie Oost-Vlaanderen als onderdeel van de campagne Careēr van de Vlaamse overheid om meer mensen warm te maken voor een job in de zorg- en welzijnssector.

    In Ninove konden ze donderdag 16 november op 3 plaatsen in de voor- en de namiddag terecht op 3 locaties: het woonzorgcentrum Klateringen langs de Centrumlaan, de campus van het OLV Ziekenhuis in de Biezenstraat en De Liberale Kring in de Dreefstraat.

    Aan de hand van workshops maakten leerlingen uit de derde graad van het secundair onderwijs kennis met diverse zorgberoepen. Ook de hogeschool Odisee campus Aalst was aanwezig om de geïnteresseerde leerlingen en toekomstige studenten wegwijs te maken.

    We hadden interviews met vertegenwoordigers van de provincie, Het Beroepenhuis, Odisee en een leerling.

    Info: Careēr  Het Beroepenhuis.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons