Ook op het omnisportterrein en skatepark in het stadspark gelden de corona-maatregelen

    12 november 2020

    NINOVE – Burgemeester Tania De Jonge (Open VLD) benadrukt nogmaals: “Op het omnisportterrein en skatepark is het belangrijk, dat iedereen zich aan de maatregelen houdt. Enkel zo kunnen we samen het virus een halt toeroepen.”

    Om gebruik te maken van het skatepark en het omnisportterrein, moet je online reserveren. Om het samenscholingsverbod te respecteren mag met maximaal vier personen gelijktijdig aanwezig zijn op het terrein. Je kunt voor ten hoogste één uur reserveren. Die regels zijn niet nieuw.

    Samenscholingen

    Ook op het skatepark en omnisportterrein gelden de algemene corona-maatregelen om de spreiding van het virus tegen te gaan.

    Hou voldoende afstand, draag een mondmasker als je die afstand niet kunt garanderen, was je handen grondig en regelmatig.

    Net omdat je onvoldoende afstand kunt houden, mogen op het omnisportterrein geen wedstrijdensituaties plaatsvinden.

    Burgemeester Tania De Jonge: “We tolereren geen samenscholingen. We beseffen, dat dit zwaar is voor onze jeugd. Maar ook zij geraken besmet door het virus. En als zij geen ziektekenmerken vertonen, kan dit zware gevolgen hebben voor hun gezin. Het is dus van belang, dat iedereen zich houdt aan de maatregelen, jong en oud.”

    Info: online reserveren.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons