• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Ook tijdens de zomerkermis zijn de veiligheidsmaatregelen van kracht

  22 juli 2020

  NINOVE – De traditionele zomerkermis opent vrijdag 24 juli. Om de verspreiding van het corona-virus tegen te gaan, moeten bezoekers én foorkramers rekening houden met een aantal veiligheidsmaatregelen.

  Schepen van evenement Marc Torrekens (Open VLD): “Het is fijn, dat de zomerkermis toch kan plaatsvinden, zowel voor de Ninovieters, de foorkramers als de horeca. Toch wil ik een beroep doen op de burgerzin van de mensen. Er gelden nog steeds een aantal maatregelen ter bescherming van de klanten en de foorkramers. Het is heel belangrijk dat mensen zich aan deze maatregelen houden, om nieuwe besmettingen te vermijden.”

  Veiligheidsmaatregelen

  Om de kermis zo veilig mogelijk te laten verlopen, moet je een aantal maatregelen opvolgen.

  • Gebruik de ingangen aan de Marktstraat, de Graanmarkt, het Twijndersplein en de Oude Kaai.
  • Gebruik de uitgangen aan de Langemuntstraat, de Graanmarkt, het plein aan de Twijnster en het Clément Behnplein om de kermis te verlaten.
  • Een mondmasker is verplicht vanaf 12 jaar
  • Ontsmet je handen bij aankomst.
  • Volg de looprichting.
  • Hou afstand.
  • Te lange wachtrij? Kom later terug!

  Praktisch

  De kermis vindt plaats van vrijdag 24 juli tot en met dinsdag 28 juli, van 14 uur tot 22 uur.

  De attracties staan op gesteld op de Graanmarkt, het Clément Behnplein, het plein aan de Twijnster en de parking Oude Kaai.

  MLI – Foto Giovanni Neckebroeck

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons