Oorkonde Ninofmedia gaat dit jaar naar ‘Lotgenoten bij kanker’

    14 januari 2023

    NINOVE – De medewerkers van Ninofmedia reikten vrijdag 13 januari voor de tweede keer een oorkonde uit; dit keer aan de vereniging ‘Lotgenoten bij kanker’.

    Sinds vorig jaar kennen de medewerkers van de nieuwssite Ninofmedia aan het begin van elk kalenderjaar een ‘erkenning van sociale inzet’ toe over het afgelopen jaar. Deze gaat naar een Ninoofse persoon of een vereniging, die geen politiek mandaat uitoefent of niet partijpolitiek is gebonden en zich inzet voor de lokale gemeenschap op vrijwillige basis.

    De Ninoofse zwerfvuiljagers kregen vorig jaar de eerste oorkonde. Voor 2022 ging de keuze van Ninofmedia naar ‘Lotgenoten bij kanker’ als een erkenning van hun sociale inzet.

    Waardering

    De overhandiging van de oorkonde en een beeldje vond vrijdagavond  plaats in de foyer van zaal ‘De Plomblom’.

    Voorzitter Marina Goossens was erg trots en reageerde emotioneel op deze onverwachte prijs. Ze benadrukte hoe belangrijk het is om lotgenoten te ondersteunen en erkenning te geven aan hun strijd tegen de ziekte. “We zien deze award als een waardering voor de moed en de dapperheid van de lotgenoten en hun bijdrage aan de gemeenschap.”

    Madame

    Na de prijsuitreiking werden de leden nog getrakteerd op een spetterend optreden van Nico De Caluwe. Deze Ninovieter kon met zijn showgezelschap ‘Madame Chi Chi en compagnie’’ de dagelijkse beslommeringen even doen vergeten.

    Hij deed dit in de eerste plaats om zijn zus Patsy De Caluwe te steunen, die ook lid is van de Lotgenoten. Ninofmedia beleefde samen met hen een onvergetelijk avond.

    Info: Lotgenoten bij kanker.

    FVS – Foto’s Giovanni Neckebroeck

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons