• Discussie? Graag, maar niet anoniem en blijf respectvol.

  Oost-Vlaamse politieschool houdt tweede virtuele infodag

  20 april 2021

  OOST-VLAANDEREN — De Oost-Vlaamse politieschool PAULO opent zondag 25 april opnieuw haar virtuele deuren. Via online infosessies krijgen geïnteresseerden een inkijk in de opleiding.

  Gedeputeerde Kurt Moens, bevoegd voor Onderwijs: “Het is nog steeds niet mogelijk om een fysieke opendeurdag te organiseren. De voorgaande virtuele infodag telde niet minder dan 1.200 inschrijvers. Het leek ons vanzelfsprekend om hieraan een vervolg te breien. Via de online infosessies krijgen geïnteresseerden een goed beeld van de loopbaanmogelijkheden, de selectieproeven en de opleidingen bij de politie.”

  De noden op personeelsvlak zijn hoog bij de politie, die dit jaar liefst 1.600 nieuwe inspecteurs zoekt.

  Deze infodag is in de eerste plaats gericht op Oost-Vlamingen, met ambitie om binnenkort aan de slag te gaan als inspecteur bij de politie.

  Als je vandaag solliciteert als inspecteur en slaagt voor de proeven, kan je normaal dit jaar nog starten met de opleiding.

  Programma

  De infodag is georganiseerd in samenwerking met de dienst Rekrutering en Selectie van de federale politie.

  Het programma bestaat uit verschillende digitale infosessies waaruit de deelnemers kunnen kiezen:
  – een job bij de politie,
  – zich voorbereiden op de persoonlijkheidsproef en de selectiecommissie,
  – opleiding inspecteur bij PAULO,
  – maak kennis met de lokale politie,
  – maak kennis met de federale politie.

  Tijdens alle sessies kun je vragen stellen aan de sprekers.

  Praktisch

  • De infosessies vinden plaats op 25 april, van 9 tot 17.30 uur.
  • Inschrijven kan via de website tot en met donderdag 22 april.

  MLI

  • Meest Recent
  • MEEST BEKEKEN

  Over Ons

  Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

  Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

  Onze medewerkers hebben oog voor een groot gamma aan nieuwsfeiten: actueel, cultureel, politiek, sportief, culinair, sociocultureel, educatief of artistiek. Zij berichten hierover met respect voor ieders eigenheid en zonder verschil te maken in rang, stand, afkomst, politieke of filosofische voorkeur. Zij doen dit volgens eigen keuze en inzichten, maar met het oog op objectiviteit en in alle onafhankelijkheid. Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen live ter plaatse werken. Voor hun nieuwsgaring doen zij een beroep op een breed netwerk van informatiekanalen.

  Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

  Contacteer ons