Op verkenning in de zomerbar van zanger Christoff

    21 juli 2021

    ROOSDAAL – De fans zullen al een tijdje op de hoogte zijn: Christoff De Bolle opende op 1 juli een zomerbar ‘Salida’. Ninofmedia bracht hem een bezoek op een – eindelijk – zomerse zondag.

    Een eigen horecazaak uitbaten is een van zijn dromen, vertrouwde de zanger ons toe. Aangezien optreden momenteel niet meer zo evident, leek hem de tijd rijp om deze droom te realiseren, samen met z’n beste vriend Joren en manager Bert.

    Salida

    In zomerbar Salida kan je niet enkel terecht voor exclusieve soorten wijn en cocktails, maar ook voor tapas van slagersdelicatessezaak De Laet & Van Haver. Je kunt er zelfs kiezen uit een ruim assortiment gerechten vers van de grill.

    We ontmoetten er trouwens Annelotte De Brandt, winnares van De Mol 2021. Zij was in het gezelschap van haar bevallige hondje Isidoor.

    Intussen is Christoff al een aantal weken aan de slag en vroegen we ons af hoe het hem bevalt.

    Ons beviel het daar in het gezellige kader in ieder geval prima. Een aanrader!

     Info: zomerbar Salida, Rijstraat 16, 1760 Roosdaal – 0473-62 65 65 – info@salidabychristoff.be.

    BDB

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons