Openbaar onderzoek voor extra windturbine langs Expresweg/N28

    08 november 2021

    NINOVE – Projectontwikkelaar Aspiravi plant een bijkomende windturbine langs de Expresweg. Momenteel loopt daarvoor een openbaar onderzoek.

    Langs de Expresweg/N28 tussen Ninove en Aalst staan momenteel 4 windturbines. Projectontwikkelaar Aspiravi heeft bij de provincie Oost-Vlaanderen een aanvraag ingediend voor de plaatsing van een bijkomende windturbine.

    Deze zou eveneens worden opgericht langs de N28, op het grondgebied van Ninove net ten noorden van het bedrijventerrein Doorn Noord.

    Openbaar onderzoek

    Over die aanvraag loopt een openbaar onderzoek van 5 november tot en met 4 december 2021.

    Je kunt in die periode het dossier digitaal raadplegen via het omgevingsloket, met projectnummer OMV_2021133745.

    Je kan het ook digitaal inkijken bij de dienst leefmilieu/ruimtelijke ordening in het stadhuis, Centrumlaan 100. Inzage is mogelijk na afspraak via 054-50 50 50 of leefmilieu@ninove.be.

    Informatiemoment

    Op vraag van de stad zal projectontwikkelaar Aspiravi een informatiemoment organiseren in de vorm van een webinar: dinsdag 16 november 2021 om 19.30 uur.

    Info: omgevingsloketAspiraviAspiravi Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons