Organisatoren ‘Dwars door Neigembos’ schenken € 9.800

    08 oktober 2022

    NINOVE – Koen Van den Houte en Mario Penne nodigden vrijdag 07 oktober in de brouwerij Slaghmuylder alle medewerkers van ‘Dwars door Neigembos’ uit op een receptie. Zij verdeelden ook de opbrengst onder vier verenigingen.

    Het sportieve evenement had op een warme augustuszondag 7 augustus voor de derde keer plaats.

    Cheques

    Vrijdag 7 oktober was het tijd om naar goede traditie alle medewerkers te bedanken en de cheques uit te reiken. Ze mogen blij zijn met en vooral fier op het eindresultaat, want ze hebben maar liefst € 9.800 opgehaald.

    Deze opbrengst gaat naar verschillende verenigingen: de Mucovereniging (€ 6.000), de vzw Wenteka (€ 3.000), de Gidsen Ninove en Chiro Sjaloom Meerbeke (€ 800).

    De cheques zijn uitgedeeld in het gezellig kader van het cafeetje op het domein van de brouwerij Slaghmuylder, onder het genot van een vers getapte Witkap.

    BDB

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons