Oud-commissaris hervat gratis verkeerslessen

    23 februari 2024

    ROOSDAAL – Volledig hersteld na een ziekteperiode, herneemt Freddy Sonneville de gratis rijlessen, van 3 tot en met 7 april.

    Deze lessenreeks is intussen een begrip in de streek, ook in Ninove. Bijna 15.000 cursisten hebben deze gevolgd sedert 1977.

    Door corona en ziekte (hersenbloeding met verlamming en nadien herseninfarct met spraakgebrek) kon de politiecommissaris op rust gedurende twee jaar geen gratis lessen meer geven. Hij herstelde echter volledig en uit dank blijft hij gratis de lessen organiseren, samen met een vriend. Van 3 tot en met 4 april zijn ze terug aan de slag met 4 lessen van telkens gedurende 3 uur.

    Praktisch

    • Data en uren:
      – woensdag 3 april, van 18 uur tot 21 uur;
      – donderdag 4 april van 18 uur tot 21 uur;
      – vrijdag 5 april van 18 uur tot 21 uur;
      – zaterdag 6 april van 9 uur tot 12 uur.
    • Plaats: parochiezaal achter de kerk ,Kerkplein 1 Borchtlombeek/Roosdaal.
    • Wanneer het aantal cursisten groter is dan de beschikbare plaatsen, volgt een tweede lessenreeks op de boven vernoemde dagen in de voormiddag en op zondagvoormiddag 7 april.
    • Inschrijven: verplicht via freddy.sonneville@skynet.be; elke cursist wordt nadien verwittigd.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons