Oud-leerlingen college op de afspraak

    21 oktober 2023

    NINOVE – Antoine Callebaut organiseerde voor de 9de keer een reünie voor zijn klasgenoten van het voormalige Sint-Aloysiuscollege.

    De bijeenkomst had al een tijdje geleden plaats: zondag 18 juni. Ze was georganiseerd door Antoine Callebaut voor zijn mede-oud-leerlingen van de Wetenschappelijke A (1956-1962) en de Latijnse in wat nu het Hartencollege Secundair Weggevoerdenstraat heet.

    Naar goede gewoonte bij dergelijke aangelegenheden diepten de aanwezigen oude verhalen op uit het dal van het verleden voor een gezellige dag met blije gezichten.

    Zoals steeds had Callebaut ook een eregenodigde geïnviteerd: Kristian Vanderwaeren, administrateur-generaal bij de Belgische douane en recent nog te zien in het VRT-programma ‘#weet ik veel’ met Kobe Ilsen.

    MLI

    Eregenodigde Kristian Vanderwaeren (administrateur-generaal Belgische douane) met iniatiefnemer Antoine Callebaut (re.)

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons