Oud-Ninovieter Herman Meganck aalmoezenier van OLV-Medisch Centrum Ninove

    04 januari 2019

    NINOVE – E.H. Herman Meganck is op 26 december benoemd tot aalmoezenier van het OLV-ziekenhuis Aalst-Medisch Centrum Ninove.

    Pastoor Meganck is lid van de dekenale equipe van het dekenaat Zottegem en pastoor van Bavegem Sint-Onkomena, Letterhoutem Heilig Kruisverheffing, Sint-Lievens-Houtem Sint-Michiel en Zonnegem Sint-Stefanus’ vinding. Hij is ook meewerkend priester in het dekenaat Zottegem, parochievicaris in de parochie in Zottegem en de vaste voorganger in Herzele.

    Op 26 december is hij daarnaast benoemd tot aalmoezenier van het OLV-ziekenhuis Aalst-Medisch Centrum Ninove. Hij volgt in die hoedanigheid E.H. Herman Van Lierde op, die eervol ontslag bekomt en op rust gaat, maar rector blijft van de Zusters van de Heilige Harten van Jezus en Maria in Ninove.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons