Afscheid van Johan Soetaert

    12 december 2023

    POLLARE – Johan is dinsdag 12 december op 56-jarige leeftijd overleden, nadat hij een dag eerder met zijn fiets was ten val gekomen. De mensen, die hem hebben gekend, typeren hem als een rustige maar actieve man, die vooral achter de schermen werkte in verschillende organisaties.

    Johan Soetaert was zondag 10 december nog in het getouw geweest bij de tentoonstelling van kerststallen, waarin hij als voorzitter van de kerkfabriek Sint-Christoffel veel energie had gestoken.

    Daarnaast was Johan ‘Molleken’ ook actief als senior Ridder in de Wortelorde, die elk jaar tekent voor een mooie kindercarnaval. Hij hield indertijd het populaire café In ’t Geniep open, was voormalig brandweerman, oud-scout, coördinator van het buurtinformatienetwerk Pollare en erevoorzitter van de N-VA Ninove. Beroepshalve was hij binnenvaartbegeleider bij Waterwegen en Zeekanaal NV.

    Ninove neemt afscheid van een actieve en toch rustige man. We wensen zijn vrouw Karolien en dochter Emma, zijn moeder Paula en de hele familie veel sterkte toe.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons