Overzichtstentoonstelling Rufijn De Decker

    14 mei 2023

    NINOVE – Rufijn De Decker overleed 5 jaar geleden op 2 mei. Naar aanleiding van deze verjaardag organiseren Anneke en Floris De Decker een overzichtstentoonstelling. De komende 3 weken kan u zijn werken bewonderen in het Oud Stadhuis.

    Vrijdag 12 mei vond de officiële opening plaats. Stadsdichter Willy Verhegghe getuigde er over zijn kameraad. Walter De Decker lichtte ook een paar dingen toe over het oeuvre van zijn broer. Sommige van de werken dateren uit de jaren ‘80 en ‘90. Een steeds wederkerend thema doorheen Rufijn zijn carrière waren de conflicten in de wereld.

    Op deze tentoonstelling kan u een selectie zien van zijn veelzijdige artistieke creativiteit: schilderijen, tekeningen, aquarellen, cartoons, keramiek en affiches.

    U kan deze tentoonstelling bezoeken van zaterdag 13 mei tot maandag 29 mei.

    • Op dinsdag tot en met vrijdag van 14 uur tot 18 uur.
    • Op zaterdag en zondag van 10 uur tot 18 uur .
    • Op maandag 29 mei uitzonderlijk van 14 uur tot 18 uur.
    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons