Paashazen deelden gul met de bewoners van Klateringen

    02 april 2021

    NINOVE – De werkgroep Ninove Danst engageerde twee paashazen om vrijdag 02 april in Klateringen 360 zakjes te bedelen met chocolade… paashaasjes.

    Walter Praet en zijn medewerkers van Ninove Danst waren andermaal de gulle gevers.

    “We hadden van onze kledinginzameling nog een budget van € 426 over en hebben dan bijgepast zodat we voor € 1.200 zakjes met paashazen konden aankopen. Twee paashazen van het animatieteam bedeelden deze onder de bewoners en het personeel. Zolang we budget hebben, blijven we dergelijke giften doen. We hebben alleszins nog ideeën in overvloed.”

    Vrolijk

    Een gebaar, dat de bewoners zeker op prijs stelden, zo getuigden de paashazen van dienst.

    “Je ziet onze mensen herleven als de paashaas hen een zakje komt brengen. Een mooi geschenk en toch wat plezier in deze barre tijden. Gelukkig hebben we nu wat meer adem- en bewegingsruimte.”

    Directeur Steven Sonck vatte het kernachtig samen: “Dat doet inderdaad deugd en chocolade werkt altijd. Je schijnt er zelfs vrolijk van te worden.”

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons