Paasprogramma in De Gavers

    19 maart 2024

    GERAARDSBERGEN – Het provinciaal domein organiseert heel wat activiteiten gedurende de paasvakantie.

    Het Gaversseizoen biedt vanaf de paasvakantie een programma voor elke leeftijd en interesse.

    Paaseieren

    Als start van het seizoen kunnen de kinderen tot 10 jaar maandag 1 april paaseitjes rapen. Samen met de paashaas zoeken ze paaseieren, die op het domein liggen verstopt.

    Tussen het zoeken door genieten de bezoekers van andere leuke animaties zoals grime, een kinderboerderij, straatanimatie, springkastelen, ballonnenclowns, een zweefmolen, een eendjeskraam en een verteller.

    Het aantal deelnemers is beperkt. Een ticket kan je boeken via De Gavers-paasfeest.

    Bewegen

    Tijdens de paasvakantie zijn er opnieuw drie initiaties. Kinderen kunnen samen met hun (groot)ouders een potje lasershoot spelen (2 april), muurklimmen (4 april) en boogschieten (9 april).

    Kalender en tickets via De Gavers-kalender.

    Voorstellingen

    In zaal De Doos kun je meespelen en -zingen tijdens leuke voorstellingen. Na iedere voorstelling is ook nog een toffe extra activiteit inbegrepen in de prijs.

    Op het programma:

    • 3 april: Meneer Stoffel’s zotte zaalshow + workshop ballon figuurtjes maken.
    • 10 april: Clown Rocky’s Kriebelshow + grime.

    Kalender en tickets via De Gavers-kalender.

    Gaversbad

    Als je 12 jaar of ouder bent en binnenkort een bezoek plant aan het zwembad, heb je daarvoor ook jouw identiteitskaart nodig. Deze wordt ingelezen aan de ingang van het bad. Enkel de echte identiteitskaart is geldig; een foto of kopie zijn dit niet.

    Info: Gaversbad.

    Naar buiten

    Nog even en dan gaan de buitenactiviteiten opnieuw open. Vanaf 30 maart kan je weer een balletje slaan op de minigolf, racen met de go carts, springen op het trampolinepark en varen in een bootje op de Gaverplas.

    Info: De Gavers-aanbod.

    Rookvrij

    Vanaf 1 januari 2024 zijn alle Oost-Vlaamse recreatiedomeinen rookvrij, dus ook De Gavers. Door het hele domein rookvrij te maken, is het voor iedereen duidelijk: hier mag je enkel roken en vapen in de voorbehouden rookzones.

    Door een sterke voorbeeldrol op te nemen focust de provincie op de toekomst en dragen de domeinen bij aan een rookvrije generatie.

    Info: Generatie Rookvrij.

    MLI

    • Meest Recent
    • MEEST BEKEKEN

    Over Ons

    Ninofmedia is een digitale nieuwszender, vooral gericht op Ninove en de deelgemeenten. We hebben uiteraard ook aandacht voor interessante gebeurtenissen uit de ruimere regio van de Denderstreek en het Pajottenland.

    Onze bijdragen zijn bedoeld voor een zo breed mogelijk publiek. We brengen dagelijks nieuws aan de hand van artikels, foto-, audio- en videoverslagen, interviews, reportages en commentaarstukken.

    Heb je nieuws te melden? Contacteer ons via mail of bel ons op 0495-69 32 72.

    Contacteer ons